info@fcdekampioenen.com

100. Alles loopt in het honderd

De Xaverianen, de verre bewoners van de planeet Xaverius, die allemaal lijken op Xavier Waterslaeghers, besluiten om de honderdste verjaardag van Oma Boma mee te vieren. Een delegatie vertrekt in een ruimtetuig richting aarde… Op aarde bereiden De Kampioenen de vijfentachtigste verjaardag van Oma Boma voor en de honderdste match tegen de Schellekens. Boma wil de match absoluut winnen. Wanneer de Xaverianen arriveren op aarde, blijkt dat ze zich van tijdvak vergist hebben. De Kampioenen zijn allemaal stokoud… Vanaf dan loopt alles in het honderd!

Verschijningsdatum: 12 september 2018

Al 100 albums van F.C. De Kampioenen… deze mijlpaal gaan we uitgebreid vieren. Van 14 tot 16 september trekken de Kampioenen naar het Brusselse Stripfeest (Fête de la BD). Tot midden december is Comic Station Antwerpen helemaal gehuld in het thema van F.C. De Kampioenen. In de week van 10 en 17 september lopen er op radiozender MNM een aantal wedstrijden rond de plezantste voetbalploeg van het land. Verder zijn er nog tv- en radiocampagnes, wedstrijden via social media, … Lees verder voor meer info en details.

Comic Station Antwerpen

Ook Comic station, het indoor pretpark in Antwerpen, viert nog tot midden december mee met F.C. De Kampioenen. Zij hullen hun pretpark helemaal in kampioenensfeer met tal van spelletjes en attracties. En de stripreeks krijgt een plaatsje in de ‘Comic Station Wall of Fame’!

Woensdag 12 september werd het 100ste album voorgesteld in Comic Station Antwerp. Filmpjes en foto’s vind je hieronder.

Brussels Stripfeest (Fête de la BD)

De Brusselse fans van F.C. De Kampioenen kunnen hun hartje ophalen. Van 14 tot 16 september staat Standaard Uitgeverij op het grootste stripfestival van België. De stand zal volledig gewijd zijn aan de bekendste voetbalploeg van het land. Bezoekers kunnen er de acteurs en tekenaar Hec Leemans ontmoeten. Ze kunnen hun kersvers album laten signeren. We voorzien ook een leeshoek met stripboeken. Allen daarheen!

Place to be:

Warandepark, stand 5 in Hall A

Signeersessies:

zaterdag 15 september: 13u – 17u
zondag 16 september: 13u – 17u