info@fcdekampioenen.com

Eten en drinken

Niks smaakt zo goed tijdens het bekijken van De Kampioenenfilm als de enige echte Kampioenensnoepjes. De Kampioenen-mix wordt verkocht door Sweet Paradise. Je kan hem vinden in de bioscoop of in enkele supermarkten. Ook na de derde Kampioenenfilm blijven deze snoepjes te koop.

 

Sinds de release van de derde Kampioenenfilm kan je in je frituur de enige echte Kampioenenballetjes en de Boma Worst kopen! Deze snacks worden gemaakt door Vanreusel. Pauwels Sauzen maakte de tomatensaus voor bij de balletjes. Meer over de snacks: KLIK HIER!

Naar aanleiding van de release van de tweede Kampioenenfilm ‘Jubilee General’ lanceerde brouwerij Martens uit Bocholt samen met Eén een echte ‘Dagschotel’. Het bier werd gebotteld in PET-flesjes, die rechtstreeks met LM-inkten van Agfa bedrukt werden. Het Kampioenenbier had bovendien zijn eigen app. In die app kon je De Kampioenen op je flesjes een conversatie laten voeren met elkaar.  Als je een flesje kocht maakte je ook kans om een prijs te winnen, de hoofdprijs was een Kampioenenauto.

 

IJsboerke bracht bij de tweede film de Kampioenenijsjes uit. Ze hadden een chocolade en vanille smaak in de vorm van een voetbal.

Naar aanleiding van de release van de tweede Kampioenenfilm ‘Jubilee General’ werd er een vruchtensap van De Kampioenen en de favoriete chocomelk van Mark Vertongen op de markt gebracht.