info@fcdekampioenen.com

DVD’s

FC De Kampioenen was een komische Vlaamse televisieserie die de belevenissen van een vriendengroep volgde waaronder de spelers, trainer en voorzitter van een slecht presterende voetbalploeg en hun gezinnen. Laat het aan De Kampioenen over om hilarische toestanden te scheppen, want Kampioen zijn is plezant! Je kan alle afleveringen herbekijken en De Kampioenen in al hun glorie bewonderen op de DVD-boxen.

De DVD-boxen

FC De Kampioenen is nog steeds met straatlengtes voorsprong de populairste Vlaamse sitcom. De komische misverstanden in de kantine en daarbuiten zorgen voor hilarische momenten. Per box zijn er 4 reeksen in een speciale verpakking. Zeker een aanrader, mijn gedacht!

De afzonderlijke DVD-reeksen

       Afbeeldingsresultaten voor dvd's fc de kampioenen    

De Dvd’s werden ook per seizoen verkocht. Door de jaren heen werden ze in een nieuw jasje gestoken of gebundeld.

Extra Time

Hoe de reeksen tot stand kwamen, wat er zich achter de schermen afspeelt, hoe de acteurs en actrices met hun rol omgaan, vind je in deze unieke 3 DVD box.

De verzamel box

Deze box bevat alle 21 seizoenen van F.C. De Kampioenen. De linkse box is de meest recente versie.

De DVD van de film

Kampioen zijn blijft plezant

Balthazar Boma, de voorzitter van F.C. De Kampioenen, wil zich met zijn vrouw (Goedele Decocq) vestigen in een wijnkasteel in de Provence. Hij nodigt de hele ploeg uit in de Provence voor een vriendenmatch tegen Saint-Tintin, de ploeg van zijn zakenpartner Albert Tartuffe. Albert is een handlanger van een sjeik en heeft Boma uitgenodigd met bijbedoelingen. Zo probeert hij Boma het wijnkasteel te verkopen.

De vrouwen van de voetballers hebben aanvankelijk weinig zin om mee te gaan, maar vertrekken uiteindelijk toch. Het wordt een lange en bewogen busrit met Fernand Costermans als reisleider. De reis verloopt niet zonder slag of stoot en wat de kampioenen niet weten, is dat Boma wil stoppen met de ploeg.

Verschijningsdatum: april 2014

Jubilee General

Het verhaal van de tweede film begint waar dat van DDT ooit eindigde: in de gevangenis, waar hij werd opgesloten voor belastingsfraude. Op dat moment zijn de Kampioenen volop bezig met de voorbereiding van hun 25-jarig jubileum. Het belooft een groot feest te worden, maar daar zou met de terugkeer van DDT wel eens snel verandering in kunnen komen.
Wanneer Xavier en Markske dan ook nog eens beslissen om oud trainer Oscar Crucke, die als monnik in een tempel in Thailand verblijft, in het geheim terug te halen voor het feest… gaan de poppen pas echt aan het dansen.

Verschijningsdatum: februari 2016

Forever

DDT is “back in business” en slaagt er op sluwe wijze in om eigenaar te worden van F.C. De Kampioenen. Boma wordt meteen buitenspel gezet en onze Kampioenen worden vervangen door een nieuw team van jonge, getalenteerde spelers. De Kampioenen zitten in zak en as en willen kost wat kost hun ploeg terug in handen krijgen maar dat kan alleen als ze ervoor voetballen: wie wint mag zijn ploeg “F.C. De Kampioenen” blijven noemen. Ze beseffen dat ze kansloos zijn tegen het team van DDT en beslissen om versterking te gaan zoeken in Babacouta, een dorp in Afrika waar Pol lang geleden nog voor Artsen Zonder Grenzen heeft gewerkt. Het wordt een bewogen avontuur met tal van hindernissen en een race tegen de klok. Komen de Kampioenen tijdig met Afrikaanse topspelers naar huis en winnen ze de o zo belangrijke match die zal beslissen over hun voortbestaan?

Verschijningsdatum: 20 april 2018

Film box

Deze dvd-box bevat de eerste 2 films van F.C. De Kampioenen. Goed voor meer dan 2 uur kijkplezier!