info@fcdekampioenen.com

Snacks

Naar aanleiding van de derde Kampioenenfilm kwam de VRT met een unieke samenwerking met de snack fabrikant Vanreusel. Sinds 20 december kan je naar je favoriete frituur gaan en de Kampioenenballetjes of de enige echte Boma Worst proeven!

Marks enige echte Kampioenenballetjes

Het lievelingsgerechtje van Mark Vertongen in de serie, waar tevens veel kinderen ook dol op zijn, gaat voor de kinderen ook verkrijgbaar zijn. De Kampioenenballetjes bestaan uit een 7-tal balletjes gepresenteerd in 4 verschillende unieke design buckets. De 4 verschillende buckets bevatten elk typische foto’s en verzinsels van Mark waardoor een verzameleffect ontstaat aldus Maurice de Kroon van Vanreusel.  De Kampioenenballetjes worden in de horeca ondersteund door een life-size visual   van maar liefst  1,80m groot, zodat kindjes allemaal op de foto kunnen met Mark Vertongen en zijn favoriete balletjes.

Boma Cervela Pikant

De Boma Cervela Pikant is de eerste Boma Worst die fysiek verkrijgbaar zal zijn voor de consument. Vanreusel, o.a. gekend van haar groot gamma Cervela’s, ontwikkelde onder toeziend oog van BalthazarBoma een Cervela met een licht pikante toets.  Zowel warm als koud een heerlijke snack en met zekerheid de eerste Boma worst die echt lekker is. De licht pikante Cervela wordt uitgeserveerd in een opvallend Boma bakje, volledig herkenbaar in de uitstraling van Vanreusel en F.C. de Kampioenen. Ook het darmpje van de  Cervela zelf zal herkenbaar zijn aan de bekende  groengele kleuren van F.C. de Kampioenen.  Voor elke horecaonderneming waar gefrituurd wordt is deze Boma Cervela Pikant een klantenbinder van ongekende omvang.

Video


 

Updates

10/12/2017

Vandaag stelden Marijn Devalck en Herman Verbruggen de nieuwe snacks van F.C. De Kampioenen voor op de kerstmarkt in Antwerpen. Je kon er voor de allereerste keer de snacks proeven. Ook kreeg je de kans om op de foto te gaan met Balthazar Boma en Mark Vertongen. Het verslag van deze koude namiddag vind je hier. Was je er niet bij? Geen probleem! De snacks zijn nu ook verkrijgbaar in jouw favoriete frituur!

25/11/2017

 

Sauzen fabrikant Pauwels lanceerde de Kampioenen Tomatensaus. Deze kan je krijgen bij de Kampioenenballetjes.

12/10/2017

De eerste Boma Worst, mijn gedacht!

09/10/2017

 

De verpakking wordt gemaakt …

04/10/2017

Marijn (Boma) op bezoek bij Vanreusel.

27/09/2017

  

Herman (Mark) op bezoek bij Vanreusel.