F.C. De Kampioenen verkiezingen: stem nu!

Op de grootste mediakanalen van F.C. De Kampioenen vindt momenteel een verkiezing plaats waarbij een van de personages tot ‘Kampioen van het jaar’ gekroond zal worden. Opvallend is dat tot de genomineerden ook Johny Voners gerekend wordt, de acteur overleed helaas een maand geleden aan kanker. De fans van het populaire tv-programma, dat dit jaar zijn 30ste verjaardag viert, lijken unaniem op ‘Xavier’ te stemmen en zien dit als een gepast eerbetoon.

De finalisten die kans maken om de overwinning binnen te slepen werden bepaald door de volgers op Instagram. Verschillende populaire personages geraakten niet voorbij de eerste ronde. Het personage Xavier was daarentegen de eerste die de finale bereikte (nog voor Johny’s overlijden) en staat elke dag steviger aan kop. De pagina ‘F.C. De Kampioenen Fans’ doet beroep op alle fans die Johny als winnaar willen zien eindigen om hem een mooi eerbetoon te bezorgen. Niels Destadsbader en Bab Buelens zijn daarnaast de favoriet om koppel van het jaar te worden nadat ze trouwden in FCDK4 Viva Boma.  Stemmen kan nog steeds via www.fcdekampioenen.com of instagram.com/fcdekampioenen_fans.

De voorlopige top 5:

1. Johny Voners
2. Herman Verbruggen
3. Niels Destadsbader
4. Loes van den Heuvel
5. Marijn Devalck